Over Quirinda

Quirinda is binnen MORV adviseurs werkzaam als junior ecoloog en bodem adviseur.

Nadat ze in 2020 is afgestudeerd aan de studie Wildlife Management, is ze begonnen veldervaring op te doen als vleermuisonderzoeker. Na heel wat nachtelijke uren, zocht ze meer diversiteit en wilde ze graag de projecten van A-Z meekrijgen, waarna ze als junior ecoloog en startende bodem adviseur aan de slag is gegaan. Het liefst leert ze elke dag wat nieuws! Daarom blijft ze zichzelf uitdagen in de diverse wereld van de ecologie en neemt daarbij graag een kijk in de bodemwereld.

In het mooie Leeuwarden, net buiten de stad, woont ze samen met haar freeroaming dwergkonijntje. Verder is ze in de zomermaanden vaak buiten te vinden in de moestuin met haar vriend, waarbij vooral gezond eten centraal staat. Weten waar je producten vandaan komen en daar vervolgens lekker zelf mee aan de slag gaan in de keuken.

In haar overige vrije tijd houdt ze zich graag bezig met sporten, waaronder steps, boksen en aikido. Daarnaast volgt ze nog een kruidengeneeskunde cursus en is ze graag te vinden onder vrienden en familie.